Bizi Takip Edin!

> Gezilerimiz > SÜPHAN DAĞI ZİRVE ÇIKIŞI

SÜPHAN DAĞI ZİRVE ÇIKIŞI




Ramazan 


Tarih :14.07.2015 - 18.07.2015

Fiyat :1.950,00 ₺

 





Gezgin sayısı 12 kişi ile sınırlıdır!

Bu geziyi tam 10 yıldır gerçekleştiriyoruz...

Gezi Detayı



14 Temmuz Salı  İSTANBUL - VAN - TATVAN

FEST Travel tarafından önerilen uçuşla ve diğer ulaşım araçları ile  Van Havalimanı’nda buluşma. Havalimanı’ndan Tatvan yönüne hareket. Yol üzerinde öğlen yemeği (ÖY). Yemek sonrası Tatvan yönüne hareket. Tatvan yolundan ayrılarak Altınsaç Köyüne varış. Kısa yürüyüş ve Aziz Thomas Manastırı ziyareti. Yürüyüş sonrası köye dönüş ve Tatvan’a hareket. Otelde akşam yemeği ve konaklama (AY/K).

15 Temmuz Çarşamba : TATVAN

Sabah kahvaltı sonrası Nemrut kreterine hareket. Gün boyu Nemrut krater sırtlarında yürüyüş. Kumanya şeklinde ÖY.  Akşam üzeri otele dönüş ve AY/K.

 

16 Temmuz Perşembe : TATVAN - ADİLCEVAZ  

 Adilcevaz a hareket. Yolda Ahlat gezisi.Adilcevaz da ÖY. Yemekten sonra Adilcevaz’da otelde AY/K.

 

17 Temmuz Cuma: ADİLCEVAZ

Süphan Dağı tırmanış için sabah saat 02.00’da Kışkıllı Köyüne transfer Süphan Dağı’na varış. Süphan Dağı. tırmanışımız At Meydanı’ndan başlayacak kumanya şeklinde ÖY. Yaklaşık 7 - 8 saatlik yürüyüş sonrası At Meydanına geri dönüş. Kışkıllı köyüne iniş. Adilcevaz’da otel’de  AY/K.

 

18 Temmuz Cumartesi: ADİLCEVAZ - VAN - İSTANBUL

Adilcevaz’dan Van’a hareket. Serbest zaman ve akşam uçağı ile İstanbul dönüş.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler:



  • Özel araç ile programda belirtilen geziler,

  • Yarım pansiyon esasına göre Tatvan’da 2 gece, Adilcevaz’da 2 gece konaklama,

  • İkisi kumanya şeklinde olmak üzere 4 öğle yemeği,

  • 4 akşam yemeği,

  • Tüm transferler,

  • FEST Travel uzman rehberlik hizmeti,

  • Tüm müze ve ören yeri giriş ücretleri,

  • Tüm bahşişler (gezi rehberi ve gezi şoförüne bahşiş toplanmıyor),



  • İptal ve sağlık teminatlı yurtiçi seyahat sağlık sigortası.



  • FEST Travel özel “Gezi Kitapçığı.”

  • KDV.


 


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler:



  • İstanbul - Van - İstanbul ulaşımı,

  • Fiyata dahil olan yemekler sırasında alınacak alkollü - alkolsüz içecekler,

  • Kişisel harcamalar (telefon, minibar…)

Bünyad Dinç

Tarih Araştırmacısı ve Yazarı

1960 doğumluyum. Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğraf Ana Sanat Dalı ndan mezun olduktan sonra çeşitli yerli yabancı basın kuruluşunda freelance olarak çalıştım. Onüç yaşında başlamış olduğum ve halen yapmakta olduğum Dağcılık sporu diğer doğa sporları ile tanışmamın başlangıcı oldu.Fest travel in bir çok outdoor turlarında özellikle Karadeniz bölgesinde rehberlik yaptım.Şu anda popüler olmuş bir çok yörenin ilk keşiflerini yaparak tanıtımlarını gerçekleştirdim.Bu yörelerin başında Mardin ve Doğu Karadeniz gelmektedir. Gezmenin doğal bir sonucu olarak tarih ve arkeloji konuları özel ilgi alanıma girdi. Bu konuda özellikle Anadolu benim için çekim alanı olup, 2000 nin üstü ören alanını detaylı gezip fotoğrafladım. Son üç yıldır Anadolu coğrafyasında tarihsel keşifler üzerine çalışmaktayım. Halen Ntv Tarih dergisi yayın kurulunda olup ayrıca bu derginin Habudiyar sabit bölümünün hazırlayıcısım.
Yayınlanmış kitaplarım

Taşın ve İnancın Şiiri   MARDİN                  Refik Durbaş ile beraber
İSTANBUL       Efsanevi Başkent                 Faruk Pekin ile beraber
İSTANBUL U GEZERKEN                              Murat Belge ile beraber
KAPADOKYA   Kayalardaki Şiirsellik             Faruk Pekin ile beraber
GÖZBEBEĞİM TÜRKİYE
1000 DOĞAL ALAN                                    Yıldırım Güngör ile beraber

Bunların dışında yerli yabancı çok sayıda dergi ,kitap ve gazetelerde fotoğraf ve yazılarım yayınlandı.

İsim  *
Soyisim  *
Telefon  *
E-posta  *
Adres
Tur SÜPHAN DAĞI ZİRVE ÇIKIŞI
Kişi Sayısı  *
Mesaj
İsim  *
Soyisim  *
Telefon  *
E-posta  *
Tur SÜPHAN DAĞI ZİRVE ÇIKIŞI
Mesaj